دایاچنج

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

فریلنسر کیست؟ چگونه به یک فریلنسر تبدیل شویم؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید...
تصویر مفهوم فریلنسر کیست

فریلنسر کیست ؟

فریلنسر شخصی هست که به عنوان یک کارمند در جایی استخدام نیست و میتونه کارهای مختلفی رو قبول کنه و عموما به صورت یک کار کوتاه مدت روی هر پروژه جدید زمان میزاره و کسب درامد میکنه.

یکی از دلایلی که خیلی ها به فریلنسری علاقه دارن به خاطر دورکاری هست،یعنی شما میتونید در هر مکان و زمانی به انجام پروژه بپردازید و روی پروژه خودتون کار کنید و اون رو به اتمام برسونید.

خیلی از افراد در زمان ورود به بازار کار میرن به سراغ استخدام شدن در شرکت ها که این اتفاق میتونه خیلی خوب باشه بدلیل اینکه میتونید کلی چیزهای خوب و جدید و مختص بازار کار رو یاد بگیرید مزیت های دیگه ای که میتونه برای افراد داشته باشه دریافت تجربیات مختلف از همکاران و کارفرما هایی که با شرکت در ارتباط هستن ،پس قبل از هرچیز پیشنهاد میکنم قبل از ورود به بازار کار حرفه ای فریلنسری اول برید سراغ کار داخل یک شرکت برای کسب تجربه و کسب قابلیت های بیشتر.

فریلنسر در معماری

 

مزایای فریلنسر بودن

  • رئیس خودتان هستید
  • آزادی در انتخاب کارفرما
  • انعطاف پذیری و استقلال بیشتر
  • از بین بردن یکنواختی در کار
  • امکان داشتن منابع درامد متنوع
  • امکان ایجاد ارتباط متنوع و بیشتر

معایب فریلنسر بودن

  • میزان درامد شما ثابت و منظم نیست
  • ممکن است به تنهایی دچار شوید
  • مسئولیت کامل همه چیز با خودتان هست
    از حسابداری تا یافتن مشتری و مدیریت کارها و تهیه وسائل مورد نیاز
  • ممکن بین ساعات کاری و زندگی شما تداحل ایجاد شود

 

چطور به یک Freelancer تبدیل بشیم؟

ورود به دنیای فریلنسر آسان تر از چیزی هست که فکر آنرا بکنید فقط کافیست مهارت های خود را بالا برده فعالییت خود را در سایت هایی که در زمینه فریلنسری به شما کمک میکنند ثبت نام کنید و پروفایل کاری خودتون رو بسازید در شبکه های اجتماعی فعال باشید و یک پروفایل حرفه ای و مناسب فضای کار حرفه ای در وبسایت های تخصصی حوه فعالییت خودتون بسازید

شما میتوانید نمونه کار ها و سطح کاری خودتون رو در وبسایت هایی که مخصوص همین کار هستند به نمایش بزارید تا افرادی که به تخصص شما نیاز دارند بتونن نمونه کار های شما رو براحتی ببینند و از طریق راه های ارتباطی که در اون ها قرار میدید با شما ارتباط برقرار کنند.وبسایت هایی مثل Github برای برنامه نویسان و Behance برای طراحان و غیره

حالا بریم سراغ معرفی چندتا از معروف ترین وبسایت های فریلسنری

  • Fiver :وبسایت فایور یک بستر آنلاین برای کسب و کارهای آنلاین و فضایی برای کسب درامد فریلنسر ها می باشد.ذز این وبسایت تخصص های متنوعی از طراحی سایت و کدنویسی تا کارهای گرافیکی،ترجمه،تولید محتوا و … وجود دارد که هر پروژه با عنوان gig شده و فریلنسر می تواند با توجه به تخصص خود کار مورد نظر خودش رو انتخاب کنه.
  • Upwork : آپ ورک یکی از بزرگترین و معروف ترین وبسایت های فریلنسری در دنیا هست که شما با هر تخصص و مهارتی میتونید در اون فعالییت داشته باشید،این سایت دارای 12 دسته مختلف کسب و کار هست توسعه وب و موبایل،نویسندگی،بازاریابی و فروش،تجزیه و تحلیل اطلاعات،ادمین پشتیبان،معماری و مهندسی،حسابداری،کارهای حقوقی،ترجمه می باشد.
  • freelancer :یکی دیگر از سایت هایی که به کارفرمایان امکان اعلام پروژه مورد نظر و پیدا کردن یک فریلنسر مناسب برای انجام اون کار رو میده سایت فریلنسر هست.اگر یک سئو کار هستید و یا طاح گرافیک،معمار یا برنامه نویس و یا یک متعرجم زبان و یا حتی به دنبال یک فریلنسر برای انجام پروژه خودتان هستید پس این وبسایت بدرد شما خواهد خورد.
  • 99Design :یکی از وبسایت های تخصصی در زمینه طراحی وب و طراحی گرافیکی می باشد که مشتریان و طراحان مختلف در دنیا را به هم متصل می نمایید.در این سایت شما میتوانید به عنوان یک طراح وب سایت،طراح اپلیکیشن،طراح آگهی و لوگو،طراح لباس مجله وکتاب فعالییت و کسب درامد کنید.
  • dribble: این وب سایت یک محل عالی برای نمایش نمونه کارهای شماست و در واقع یک شبکه اجتماعی و اشتراک گذاری حرفه ای برای طراحان گرافیکی در سراسر دنیاست،کارفرمایان زیادی از سراسر دنیا برای یافتن فرد مورد نظر خود برای انجام پروژه شان به این سایت مراجعه و از بین نمونه کارهای موجود شخص مورد نظر خود را پیدا می کنند.

کسب درامد دلاری با فریلنسری در ایران

افزایش نرخ ارز در ایران درامد دلاری رو به یکی از جذاب ترین راه های کسب درامد تبدیل کرده و خیلی از طراحان و مهندسان به دنبال پیدا کردن راهی برای دریافت پروژه های خارجی و داشتن درامد دلاری هستن در بالا تعدادی از سایت هایی که میتونیم در اون ها ثبت نام کنیم و با ساختن یک پروفایل کاری مناسب و قرار دادن نمونه کارهای خودمون پروژه های مناسبی رو پیدا کنیم نام برده شده.

اما این همه سایت ها و همه راه ها برای پیدا کردن پروژه نیست در مقاله های بعدی تلاش میکنیم تا راه ها و روش های بیشتر و متنوع تری رو برای کسب درامد دلاری بهتون معرفی کنیم و آموزش های مورد نیاز رو هم در اختیار شما قرار خواهیم داد.

و اما نگرانی ای که شاید خیلی از ایرانی های داخل کشور داشته باشن بحث دریافت درامد و نقد کردن اون هست،نگران نباشید دایاچنج در کنار شماست،شما می تونید با استفاده از خدمات نقد کردن درامد ارزی دایاچنج درامد خودتون رو دریافت و اون رو به ریال داخل حساب بانکی خودتون داشته باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی ندارید؟